Проблемите пред старши треньора на националния отбор на Франция Дидие

...
Проблемите пред старши треньора на националния отбор на Франция Дидие
Коментари Харесай

Още един футболист отпадна от състава на Франция

Проблемите пред старши треньора на националния тим на Франция Дидие Дешан не престават да се усилват в дните преди мачовете с Австрия и Дания от Лигата на нациите. Днес стана ясно, че левият краен бранител на Астън Вика Люка Дин отпада от състава поради травма в глезена. 29-годишният бек бе извикан в отбора, с цел да замести Тео Ернандес от Милан, който също е с травма. 

Преди това от състава поради контузии отпаднаха халфовете Пол Погба и Н`Голо Канте, нападателите Карим Бензема и Кингсли Коман, бранителят Люка Ернандес, а в понеделник стана ясно, че вратарят Юго Лорис също няма да бъде на линия за мачовете в четвъртък и неделя. Заради отсъствието на Дин Дешан бе заставен да извика Андриен Трюфер. За футболиста на Рен това е първа повиквателна за националния отбор на " петлите ". 

Франция няма шансове за класиране на Финалите на лигата на нациите. Световните първенци за на последното четвърто място в група 1 на Лига " А " с едвам 2 точки от четири срещи. Лидер е отборът на Дания, който има 9 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР