Проблемите на Верея започват бавно да се решават, след като

...
Проблемите на Верея започват бавно да се решават, след като
Коментари Харесай

Футболистите на "Верея" получиха по една заплата след победата над "Витоша"

Проблемите на " Верея " стартират постепенно да се вземат решение, откакто футболистите получиха една от дължимите им две заплати, научи " Дневник ". Ден след успеха с 3:0 над " Витоша " (Бистрица) по сметките на играчите е преведено по едно месечно заплащане.

През предходната седмица футболистите на Илиан Илиев отхвърлиха да упражняват и провеждането на мача с " Витоша " беше сложено под въпрос. Все отново след среща с президента Галин Михайлов " Верея " излезе в Бистрица и даже завоюва с разлика.

" Не мога да платя всичко незабавно, само че до 15-20 дни ще стартира да се изплащам. Бъдещето на " Верея " не е сложено под подозрение, тима ще го има ", сподели пред предходната седмица Галин Михайлов пред " Дневник ".

Футболистите имат да получават още една заплата, както и шест награди. Три от бонусите са от предишния сезон 2016-2017, а другите от успехите над " Етър ", " Левски " и " Локомотив " (Пловдив). Не е ясно дали момчетата на Илиан Илиев са играли за награда и против " Витоша ".

След седем кръга от началото на сезона в Първа лига " Верея " има 13 точки и се намира на четвъртото място, единствено на две от водача ЦСКА.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР