Проблемът с тв правата на българското първенство е накарал лично

...
Проблемът с тв правата на българското първенство е накарал лично
Коментари Харесай

Домусчиев, Ганчев и Божков на среща с Бойко Борисов

Проблемът с тв правата на българското състезание е предиздвикал персонално министър председателят на България Бойко Борисов да се заеме с разрешаването му. Той е свикал среща със притежателите на Лудогорец , ЦСКА и Левски , надлежно Кирил Домусчиев, Гриша Ганчев и Васил Божков, оповестява " Труд ".
Срещата ще се организира преди старта на сезон 2019/20 в Първа лига, който е този петък. Борисов персонално се е заел с това босовете на клубовете да подсигуряват феърплей и шампионата ни да не бъде помрачавано със скандал в самото си начало.
Проблемът породи, откакто в четвъртък ЦСКА изпрати ултимативно писмо до БФС поради тв правата. Клубът упрекна Домусчиев в четворен спор на ползи като притежател на излъчващата шампионата " Нова Броудкастинг Груп ", на Лудогорец, на " Футбол Про Медия " и като член на Изпълкома на футболната централа. Нито една от компаниите на предприемача не реагира през уикенда по въпроса. А ЦСКА остава на позиция, че желае друга телевизия да предава мачовете на тима и ще отчислява пари към БФС и противниците на " алените ". Вижте в този материал по кое време ЦСКА загатна за експлоадирането на сходен скандал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР