Проблем с допингпробата на 15-годишната сензация във фигурното пързаляне от

...
Проблем с допингпробата на 15-годишната сензация във фигурното пързаляне от
Коментари Харесай

Руската сензация Валиева била с допинга, твърди сайт

Проблем с допингпробата на 15-годишната сензация във фигурното пързаляне от Русия Камила Валиева е причина за забавеното награждаване на олимпийските първенци отборно от тази страна.
Това заяви уеб сайтът " Инсайд дъ Геймс ", който пръв анонсира и за проблем с допинг в съветския лагер. Проблемната проба на Валиева е била взета преди началото на Олимпийските игри. В понеделник съветският тим завоюва купата в първото в историята отборно съревнование, като 15-годишната сензация Валиева бе в основата на триумфа. Тя направи два четворни скока, като до момента нито една друга жена в историята на фигурното пързаляне не е успявала да направи даже един скок с сходна ротация. Това донесе на Валиева най-висока оценка както в късата, по този начин и във волната стратегия. 
От уеб страницата не могат да посочат какъв тъкмо е казусът с тестът на Валиева, защото тя към момента няма 16 години и по този метод публично не може да бъде упрекната в приложимост на допинг. 
По тази причина сега цялостен екип адвокати работи по случая за намиране на законово решение на проблема. Ако рускинята въпреки всичко бъде осъдена, глобите, които ще понесе, ще бъдат доста по-леки поради към момента детската и възраст.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР