Пробивът на Водната плата ще се случи. Независимо дали след

...
Пробивът на Водната плата ще се случи. Независимо дали след
Коментари Харесай

Зико: Пробивът на Водната палата ще се случи – дали след 1, 2 или 15 години, но ще се случи

„ Пробивът на Водната плата ще се случи. Независимо дали след 1,2 или 15 години, само че ще се случи ”, съобщи кметът Здравко Димитров. Той съобщи, че непрестанно му се обаждат хора, а и ще следи деликатно придвижването, въпреки да знае какво ще се случи.
Прочетете още
„ Този проблем не е единствено мой, а на всички пловдивчани. Задръстванията са общ проблем. До месец ще има публично разискване, на което ще дойдат хора, които схващат от трафик и градоустройство.  Видяхте какви хора идват и се изричат. Явно в Пловдив има хора, които могат да предсказват и трусове ”, сподели кметът. Той даде образец с мнението, че къща наоколо до пробива щяла да се измести с 4 см встрани, което било несериозно.

„ Хората имат тунели под водата! Преди 100 година са строили Ламанша, ние  тук  за един подлез 40 метра спорим. На мен ми е обидно равнището, което имаме…  Този проблем  е на всички нас, които употребяваме пътната инфраструктура ”, сподели Зико.  

Припомняме че от през вчерашния ден пуснаха остарялото придвижване по кръговото на Водната палата. Самият план е спрян за 45 дни – до осъществяване на публично разискване и изваждане на всички строителни бумаги.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР