Пробите за коронавирус на семейството в хасковската болница, за което

...
Пробите за коронавирус на семейството в хасковската болница, за което
Коментари Харесай

Отрицателни са пробите за коронавирус на двама от пациентите в Хасково

Пробите за ковид на фамилията в хасковската болница, за което имаше подозрения за заболяването, са негативни. Мъж на 43 години остава под карантина до излизане на резултатите от проучванията му.

Двама от болните, които провокираха подозрения за съществуването на ковид, са семейство, което преди седмица се е завърнало от отмора в Тайланд.
Д-р Красимира Кинова - шеф на инфекциозно поделение, МБАЛ - Хасково: Понеже идват от подобен район, надлежно персоналният доктор ги е насочил. Беше основана към този момент една суматоха, по тази причина бяха изолирани и за тяхно положително и за положително на обществеността.
В късния следобяд през днешния ден стана ясно, че пробите на фамилията са негативни за съществуването на ковид. Мъжът и дамата ще бъдат изписани още на следващия ден, обявиха от лечебното заведение. Третият пациент, 43-годишния мъж, остава под карантина, до излизането на резултатите му. На 22-и януари той се е завърнал от Шри Ланка, където е работил. В началото на февруари се е почувствал зле. Заради рисковия регион, от който се връща, е бил пренасочен от персоналния си доктор към инфекциозното поделение:
Д-р Красимира Кинова - шеф на инфекциозно поделение, МБАЛ - Хасково: Предполагам, че резултатите ще бъдат отрицателни. Те са изпратени и се работят. В момента, в който получим резултата, ще оповестим.
От болничното заведение обявиха, че са в цялостна подготвеност да поемат пациенти със подозрения или даже с съществуването на ковид.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР