Пробация“ за 32-годишна, извършила кражба на стоки от супермаркети. На подсъдимата

...
Пробация“ за 32-годишна, извършила кражба на стоки от супермаркети. На подсъдимата
Коментари Харесай

Пробация за крадла, задигнала бонбони и кафе от супермаркети във Варна

" Пробация “ за 32-годишна, направила кражба на артикули от супермаркети. На подсъдимата бе наложено наказване " пробация “ за период от 10 месеца, при две ограничения - наложителни срещи с пробационен чиновник и регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично, оповестиха от пресцентъра на Районен съд Варна.

Кражба е осъществена при условия на продължавано закононарушение в интервала от 30 март до 15 октомври предходната година в два супермаркета на една и съща комерсиална верига. Самата кражба е осъществена по еднакъв метод, с две обособени действия, едното от които останало в стадия на опита. Подсъдимата отнемала кутии с друг подбор шоколадови бонбони и кафе, които скривала под облеклата или в чантата си, като през касовата зона заплащала единствено дребна покупка на незначителна стойност. При втория случай била засечена с откраднатата стока при инспекция на изхода на магазина и обзор на записите от видеоохранителните камери.

Причинените от действието имуществени вреди са възобновени. Наказанието на 32-годишната жена бе наложено по силата на реализирано сред страните съглашение с самопризнание на виновността, което съдът утвърди.

В тежест на подсъдимата са направените по делото разходи.

Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР