Призьорите в 63-тата анкета Футболист на годината в България ще

...
Призьорите в 63-тата анкета Футболист на годината в България ще
Коментари Харесай

На 18 март ще узнаем кой е Футболист на годината

Призьорите в 63-тата анкета " Футболист на годината " в България ще бъдат оповестени на гала на 18 март 2024 година от 18 часа, заяви асоциацията на спортните публицисти.

Събитието ще се организира в Hyatt Regency Sofia (площад " Васил Левски " ), зала " Васил Левски ". 

Ще стане ясна призовата тройка за 2023 година във вота на публицистите. Фаворит да стане първи за поредна година е Кирил Десподов, който през м.г. облече екипа на гръцкия ПАОК, с който записа мощни изяви. Това може да е трета поредна премия на национала като №1 в анкетата и общо четвърта.

Ще бъдат отличени треньор номер 1 и неговите подгласници. И още: най-хубавите футболисти в българското състезание за 2023 година - вратар, бранител, полузащитник, нападател и чужденец. Ще бъде връчена и премията за най-прогресиращ млад български състезател, също по този начин номер 1 в женския футбол.

За осма поредна година ще бъде връчена и специфичната премия на Българската асоциация на спортните публицисти „ Лъвско сърце - Трифон Иванов “.

За първа година пък на церемонията " Футболист на годината " ще бъдат наградени също футболист номер 1 и треньор номер 1 в минифутбола. 

Шоуто идния понеделник ще бъде излъчено на живо по Sportal.bg.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР