Призовавам жителите на южните райони на Украйна - Херсонска и

...
Призовавам жителите на южните райони на Украйна - Херсонска и
Коментари Харесай

Зеленски: Русия отхвърли предложението за Великденско примирие

Призовавам жителите на южните региони на Украйна - Херсонска и Запорожка области - да бъдат доста деликатни каква информация предоставяте на нашествениците. И в случай че ви помолят да попълните някакви въпросници, да оставите паспортните си данни някъде, би трябвало да знаете - това не е с цел да ви помогне. Не просто да се прави " броене " на хората, които живеят в избран регион, както се споделя. Не. И да не ви дават никаква филантропична помощ. Това има за цел да фалшифицира така наречен референдум за вашата земя, в случай че пристигна заповед от Москва да се направи такова шоу. И това е действителността. Бъдете деликатни. Това сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски в най-новото си послание.

" Искам да кажа незабавно: никакви „ Херсонски национални републики “ няма да се издигат. Ако някой желае нова анексия, това може да докара единствено до нови мощни санкционни удари против Русия. Ще извършите страната си толкоз бедна, колкото Русия не е била от гражданската война от 1917 година Така че е по-добре да търсим мир в този момент ", сподели той.

" За страдание Русия отхвърли предлагането за определяне на Великденско помирение. Това доста добре демонстрира по какъв начин ръководителите на тази страна в действителност се отнасят към християнската религия, един от най-радостните и значими празници. Но резервираме вярата си. Надежда за мир, вяра, че животът ще победи гибелта ", разяснява президентът на Украйна.

" Утре е Разпети петък за източните християни. Най-тъжният ден от годината. Ден, в който всичко, което можете да извършите в живота, ще тежи по-малко от молитвата. С изключение на едно нещо - отбрана на Родината, отбрана на братята по оръжие в борба ", добави Зеленски.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР