Призовавам българските граждани да бъдат активни и да упражнят правото

...
Призовавам българските граждани да бъдат активни и да упражнят правото
Коментари Харесай

Стефан Янев призова българите да гласуват и да утвърдят демокрацията


Призовавам българските жители да бъдат дейни и да упражнят правото си на глас. Възползвайки се от правото си на избор ние утвърждаваме нашата народна власт. С този апел министър председателят Стефан Янев стартира днешното съвещание на Министерския съвет.

Изборите са механизмът, който действително ни дава опция да участваме във вземането на решения. Трябва да бъдем дейни, виновни и съзнателни, сподели още той.

Янев бе безапелационен, че изказванията за операция на вота са спекулации. И че задачата им е да дискредитират изборите в прелиминарен порядък. Основната цел на тези внушения е да бъдат демотивирани българските жители. Това е неприемливо и неоправдателно, акцентира той.

Уверявам ви, че сме взели всички ограничения, тъй че да се подсигурява свободата и честността на вота. Гражданите ще могат да гласоподават свободно, умерено и без терзания, увери още служебният министър председател.

Той насочи апел и към политическите партии - да генерират хрумвания, да създават управнически политики, а не да се занимават с дейни мероприятия.

Това не е от изгода за никого. Българската политика се нуждае от възобновление. Затова приканвам българските жители да отидат и да гласоподават в неделя, сподели още Янев и подчертава върху сформиране на устойчиво държавно управление след изборите и промяна на правосъдната система.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР