Признаваме си, че плодовите салати са ни по-любими от зеленчуковите.

...
Признаваме си, че плодовите салати са ни по-любими от зеленчуковите.
Коментари Харесай

“Амброзия - най-свежата плодова салата с череши

Признаваме си, че плодовите салати са ни по-любими от зеленчуковите. Могат да бъдат също толкоз здравословни, вкусни и лесни за подготвяне.
 Ева Лонгория, гуакамоле и по какъв начин да си го приготвим у дома по нейната рецепта
Как да си приготвим гуакамолето на Ева Лонгория

Тайната съставна част на актрисата

Освен това, съгласно нас сладките салати бият по точки солените, тъй като са чудесни както за закуска, по този начин и за десерт.

А " Амброзия " е класика в жанра - свежа плодова салата, в която са забъркани и ароматни череши.
 Снимка 577652

Тъкмо в този момент им е сезон. Затова си хапваме от тях наволя, само че колкото и да са ни вкусни непосредствено от купичка, рецептата за " Амброзия " на delish ни изкуши да разнообразим.

Какво ни би трябвало
200 г заквасена сметана 70 г сладкарска сметана консервирани мандарини (или други цитрусови плодове) - наличието на една консерва, отцедено 150 г ананас, свежо нарязан на парченца 150 г череши, пресни (най-добре авансово да премахнем костилките) 100 г кокосови резенчета 100 г печени ядки - най-подходящ е пеканът

Какво ги вършим

В огромна купа на първо време слагаме заквасената сметана, прибавяме и сладкарската, и ги разбъркваме. След това идва ред на плодовете - първо консервираните мандарини, след тях са ананасът и черешите, а на финала към сместа причисляваме и кокосовите резенчета и пеканът.
 Green Goddess, TikTok и по какъв начин да си приготвим най-актуалната салата в обществената мрежа
Салатата, за която всички приказват

Как да си я приготвим и ние

Разбъркваме още един път всички съставки, които сме добавили в купата, и към този момент имаме приготвени шест порции. Най-добре обаче да дадем най-малко един час на салата да се охлади в ледник. А преди да сервираме, може да поръсим с шоколадови късчета да вземем за пример, за още малко лукс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР