Признаците, че починалите ви близки са неотлъчно до вас са

...
Признаците, че починалите ви близки са неотлъчно до вас са
Коментари Харесай

Това са признаците, че починалите ви близки са до вас и че са добре

Признаците, че умрелите ви близки са неразделно до вас са забелязвани от доста хора. Смъртта на непосредствен човек вероятно е най-лошото нещо в живота на всеки. Разбира се, че ни боли до глъбината на душата ни, само че ние не би трябвало да забравяме, че “там ” при тях всичко е добре…

Мъртвите се пробват да ни го подскажат по най-различни способи. Ето 8 от най-често срещаните признаци, че нашите близки са постоянно към нас.

1. Знаци посредством животни

Смъртните постоянно идват при нас посредством животни. Те са в положение да употребяват силата на живите същества и да се появяват пред нас под формата на пеперуди, котки, калинки, птици, водни кончета и други. Животното стартира да се държи по напълно нехарактерен метод: сяда върху нас, нахлува през прозореца, крещи, притегля вниманието ни и по този начин нататък..

2. Общуване посредством предмети

Починалите могат да оставят на пътя ни разнообразни предмети: пера, монети, камъни. Така те желаят да покажат, че ние към момента сме от голяма важност за тях и те към момента ни помнят.

3. Аромати

Възможно е постоянно да усещаме аромати, присъщи на нашите близки. Това може да бъде необикновен парфюм, характерния мирис на пури и цигари, цветя или всяка друга миризма, която недвусмислено бихте свързали с починалия. В множеството случаи миризмата идва от нищото и също по този начин неусетно изчезва.

4. Музика

Мъртвите ни близки могат също да поддържат връзка с нас посредством песни. Това е изключително видимо в сложни за нас житейски периоди. Когато сте обезкуражени, умрелите вършат по този начин, че да чуете ария, от която преди имате общи спомени.

5. Те ни се привиждат в сънищата

Това е един от най-често срещаните типове “комуникация ” с обичаните ни мъртви хора. Те постоянно идват при нас в съня ни. При това този сън е доста ослепителен, помни се години напред и вие не желаете да го забравите. Такива сънища са светли и хубави. Ако сънят, в който ви се е явил умрелия, е оставил тежък отпечатък и вие бързо желаете да го забравите, значи че това е игра на вашето подсъзнание.

6. Еднакви цифри

Починалите показват също своята обич посредством числата. Възможно е ние постоянно, на разнообразни места, да се натъкваме на дати, които са значими и за мъртвите и за нас – рождени дни, годишнини и така нататък Също по този начин, това могат да са повтарящи се числа на часовника, билбордове или други познати места – 1111, 2222, 333.

7. Тишина и успокоение

Когато умрелите идват при нас в обещано помещение или стая, можем внезапно да почувстваме успокоение и тишина. Това възприятие ни обзема ненадейно и е един тип озарение.

8. Те си играят с нас

Ако сте забелязали, че в дома ви постоянно се случват периодически спирания на зареждането, най-вероятно това са “трикове ” на обичаните ви хора. Те постоянно ни припомнят за себе си, когато губим хладнокръвие или сме потопени в тъжни мисли. По този метод околните ни припомнят, че те постоянно са към нас.

В реалност, описът може да се продължи до безспир. Ние сме присъединили единствено най-разпостранените признаци, че умрелите ни близки са постоянно до нас.

Те най-често се появяват тогава, когато ни е изключително тежко. Нашите умряли родственици не биха желали да страдаме поради дреболии и ни дават да разберем, че те са постоянно с нас. Също по този начин появявайки се, те ни съобщават, че са неподвижен и биха желали ние също да се усещаме добре!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР