Признатият за най-влиятелен аниматор в света - Теодор Ушев, е

...
Признатият за най-влиятелен аниматор в света - Теодор Ушев, е
Коментари Харесай

Тео Ушев: Путин и пропагандата му се провалиха, Зеленски го громи на 0

Признатият за най-влиятелен аниматор в света - Теодор Ушев, е с безапелационна позиция в поддръжка на Украйна във войната, която Русия поде там. Той назовава Путин нацист и фашист и дава образци в тази посока посредством забавен коментар за пропагандните трикове, употребени по време на нашествието.

ЕТО Гражданско отделение МНЕНИЕТО НА ТЕО УШЕВ:

Пропагандата. Често срещам тук споменаването на думата агитация в отрицателен аспект.

В една война, едно от най-силните оръжия е пропагандата. Ето в резюме субективното ми наблюдаване на някогашен " рекламист " върху войната на Путинофашизма против Украйна.

1. Ясно излагане на тезите. Тук Украйна печели " на нула ". До такава степен, че Путин даже " Добър ден " да каже, никой не му има вяра. Основен принцип на положителната агитация е - не неистини! Приеми обстоятелствата, каквито са, и ги използвай ловко за отбрана на тезите си. В актуалното свръхтехнологично медийно пространство всичко е на показ - и никаква цензура не може да скрие истината. Истината е мощ, даже когато не е в твоя изгода.

2. Фактът, че Зеленски е артист оказва помощ извънредно на Украйна. Той знае по какъв начин да натисне вярната прочувствена струна. Така той завоюва на страната на Украйна целия свят. А киселата, гризачоподобна физиономия на Путин, цинизма и заядливото му, присмехулно държание, може да впечатли единствено някои полуграмотни човеци, привикнали да бъдат унижавани. Респект към съперника - този урок руснаците в никакъв случай не го научиха, нито в спорта, нито в политиката.

3. Медийното наличие.

Съкрушителните фрагменти за съветското принуждение над мирното население на Украйна са на всички места. Докато руснаците единствено описват " сказки " и мистични приказки за някакви жертви на украинците, някакви конспирации, без фрагменти, без репортажи, без разтърсващи свидетелства, без документи.

Това е по този начин, тъй като те лъжат. Техните истории са измислени. А през днешния ден мъчно се инсталират " фалшив " документи - ще ги заловен незабавно.

4. Мотивация на популацията и армията. И тук актьорският гений на Зеленски е решителен. Той съумява да стимулира всички - освен украинците. Войната за тях е свещена, отечествена. Тя е битка за цивилизация, народна власт, право на свободен избор. Зеленски побеждава всеки ден. Ракетите може да унищожават градовете, само че духът на украинците остава недокоснат. Идеологическите оръжия на руснаците са развалени. Руските бойци не имат вяра в тази война, обезверени са, наплашени. Путин не умее даже това. Руските " идеолози " толкоз години не съумяха да измислят даже най-елементарна теория, мотивация, цел, идеология. Прословутото Z е цялостна самоинициатива, аматьорщина - първо, този знак подухва алюзия със свастика, което обслужва идеално тезата, че Путин е нацист.

Накратко - пропагандата на Русия се провали. Руските актьори са отвратени от Путин, интелектуалците са против него.

Останаха му единствено гръмогласни, платени клакьори, които със секването на паричните доходи ще губят все по-драстично глас.

Той съумя с арогантността си да помогне на Зеленски в най-важната му победа - във образуването и затвърждаването на Украинската нация. Нация, която буди почит, респект и почитание в очите на западния човек.

А това значи единствено едно - Русия към този момент е изгубила тази война. И следствията за тази страна ще са съкрушителни.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР