Призивите за разчленяване на Русия звучат все по-силно на Запад,

...
Призивите за разчленяване на Русия звучат все по-силно на Запад,
Коментари Харесай

Лавров: Руската федерация ще устои и ще стане по-силна, въпреки призивите на Запада да я "разчлени"

Призивите за " разчленяване " на Русия звучат все по-силно на Запад, само че Москва ще стои твърдо и ще излезе по-силна от тази борба. Това сподели в петък съветският външен министър Сергей Лавров след гала по полагане на цветя на паметните плочи във връзка Деня на дипломатическия служащ, оповестяват съветски медии.

„ Все по-силно се чуват апели за разпокъсване на родината ни. Ясно е, че ние освен ще оцелеем, само че и ще излезем от тази борба още по-силни, по-убедени, че е належащо да градим интернационалните връзки на обективна и равноправна основа, като изисква се от Хартата на Организация на обединените нации ", добави Лавров.

„ Тези, които се пробват да управляват целия интернационален дневен ред, международните стопански връзки, цялата интернационална политика, те взеха решение да нанесат стратегическо проваляне на Русия, взеха решение да се поучат от тъжния опит на Наполеон и Хитлер, намерено декларирайки задачата да унищожат Русия или отслабвайки го оптимално ", сподели още Лавров.

Лавров акцентира, че Русия ще се стреми към образуването на такава многополюсна система, която да основава равни външни условия за всеобщо развиване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР