Призиви за спиране на финансирането на ООН се разпространяват онлайн,

...
Призиви за спиране на финансирането на ООН се разпространяват онлайн,
Коментари Харесай

Призовават за спиране на финансирането на ООН след изказване на Гутериш

Призиви за прекъсване на финансирането на Организация на обединените нации се популяризират онлайн, откакто от институцията дефинираха пандемията от новия ковид като проява на „ патриархат “.

В формалния профил на организацията в Twitter бе оповестена част от речта на генералния секретар Антониу Гутериш, произнесена пред млади дами от неправителствена организация, съобщи „ Дейли Мейл “.

„ Пандемията от #COVID19 показва това, което всички познаваме – хилядолетия патриархат доведоха до свят, доминиран от мъже, с доминирана от просвета мъже, която вреди на всички – дами, мъже, девойки и момчета “, написа в поста, който към този момент има над 13 хиляди реакции. В някои от мненията се показват неодобрение към позицията на Организация на обединените нации, апели за оставка на Гутериш, както и за прекъсване на финансирането на организацията.

В идната част на речта си, която обаче остава на назад във времето, водачът отбелязва, че дамите са „ извънредно ефикасни “ като ръководители. По-рано тази година той предизвести и за допустимо повишаване на домашното принуждение в международен мащаб поради наложените карантинни ограничения, при които жертвите се оказват за по-продължителни интервали от време с насилника си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР