Приятно се изненадахме, когато попаднахме на новото парче на Прея.

...
Приятно се изненадахме, когато попаднахме на новото парче на Прея.
Коментари Харесай

“Убиец на времето е новият сингъл на Прея

Приятно се изненадахме, когато попаднахме на новото парче на Прея. В него се усеща от оня скришен заряд, изпълващ съвсем всяка нейна ария, който всички ние добре познаваме. И очевидно работи повече от добре за Прея - откогато " Убиец на времето " беше пусната в формалния канал на Монте Мюзик в YouTube през вчерашния ден, 23 октомври, всичките мнения под видеото са напълно позитивно.

Kristian Kostov Fan: " Липсваше ми Прея... Но чакането си коства "
Nataliya Mitewa: " Песните на Прея постоянно ми харесват от първо слушане! "
Bowtown Records: " Най-после нещо ново от Preyah. Много пресен трак, отлично! "

" Убиец на време " е с текст, който те кара да слушаш песента още веднъж и още веднъж. Лайт претекстът му е за пречките в главата ни, от които би трябвало да се освободим. Дело на Прея и на Илия Григоров . Певицата написва и музиката за парчето дружно с Веселин Ценов - Algoriddim , който е и музикален продуцент и създател на аранжимента.

 Кадър от снимането на видеото

Кадър от снимането на видеото

Песента в действителност е специфична, тъй като в своя персонален профил във Фейсбук Прея написа: " Представям ви най-любимото ми мое парче до момента! Veselin Tzenov и Iliya Grigorov, велико е да се работи с вас! "

Клипът е сниман в някогашния цех " Витоша " в София. Локацията е определена от екипа, с който Прея снима видеото. То излиза от лейбъла Lokum Creative , а режисьори са Васил Германов и Мария Даскалова . С тях изпълнителката работи за първи път, и признава, че им се е доверила изцяло.

 Снимка 319499

" Идеята на Васко (Васил Германов - бел.авт.) беше атмосферата да е градска и всичко да е оптимално естествено ", споделя Прея. " Между другото, сега там тече ремонт и местоположението към този момент не съществува в същия тип. " Танцьорите също са подбрани от Lokum Creative и, по думите на Прея, са се раздали същински.

" Кастингът на танцьорите е на Цвета Дойчева , с която искахме целият клип да носи посланието готини танци и хубави хора ", споделя Васил Германов.

Нямаше по какъв начин да не попитаме Прея за косата, тъй като тук изненадата също е приятна. Екстеншъните са от Лондон, от едно от пътуванията й до такава степен. " Обичам да опитвам с косата си. Доволна съм от резултата, мисля, че се вижда и във видеото. "

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР