Приятелят на певицата я смени с друга блондинка. Започна да

...
Приятелят на певицата я смени с друга блондинка. Започна да
Коментари Харесай

Сузанита разкара гаджето: Александър не издържа и започна да се занимава с евтини блондинки!

Приятелят на певицата я смени с друга русокоска. Започна да се занимава с евтини к*рви, призна щерката на Орхан Мурад.

Скандалната певица Сузанита би шута на гаджето си, научи " България Днес ". Щерката на Орхан Мурад разкара половинката си, откакто Александър стартира да се занимава с други дами. Щом Сузанита схваща, че обичаният й залита по непознати мадами, незабавно го зарязва. Това е първият и финален скандал на двойката, която бе разделяна от медиите през няколко седмици. Новината за края на връзката призна самата Сузанита.

" Приятелят ми Александър не съумя да издържи и стартира да се занимава с евтини русокоски. Всичко се връща ", показа Сузанита.

Макар да не дава тип, eксцентричната изпълнителка е съкрушена от раздялата. Тя даже обществено наскърбява момичето, с което е заменена. Дъщерята на Орхан Мурад сподели и междинен пръст на екслюбимия, за който до неотдавна твърдеше, че желае да се омъжи. " Новата му к*рва призна, че има връзка с него. И аз хапвам сандвичи, да ти дам ли трохите? ", избухна Сузанита. Щерката на Орхан Мурад и Александър изживяха няколкомесечен любовен романс. За да му се изясни в обич, Сузанита даже си направи татус на ръката с първата писмен знак от името на младежа.
 Не скърбя за нищо в живота си. Искала съм да се татуирам, направила съм го. Не знам дали ще отстрани татуса ", двоуми се щерката на Орхан Мурад.

Вместо да страда като малко момиче и да плаче за изгубеното време с Александър, 15-годишната певица признава, че се усеща чудесно сама. Тя претърпява раздялата за няколко минути и бързо схваща, че животът е пред нея.

" Нямам си гадже сега - откровена е певицата. - На този стадий не желая сходни проблеми на главата си. Аз със себе си не мога да се оправя. Има по-важни неща от гаджетата. Като да вземем за пример да се стегна и да развия бъдещето си. Искам да оставя спомен зад името ми, да отстранявам повече време за мен ", добави певицата, която разкри, че не гледа " ВИП брат ".

Сузанита не мечтае за принца на бял кон, тъй като знае, че той е единствено в приказките. Младата певица не търси и богато гадже, което да я глези със скъпи дарове и почивки в екзотични страни. " Искам мъж, който единствено да ме обича ", показа певицата, която още веднъж наблъска джуките си с хиалурон. Най-разстроен от раздялата на Сузанита и Александър е таткото на певицата Орхан Мурад. Изпълнителят на безконечния шлагер " Хиляди слънца " харесвал доста Сашко, както го назовава самият той. Мурад дефинира някогашния на щерката си като работливо момче, което с почтен труд си вади парите. Разбира се, той е склонен с решението на щерка си да му бие шута, щом е изневерил. " Ако върви по дами, обикновено е да го разкара незабавно ", призна пред вестника Мурад.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР