Приятелството между Мартин Елвиса и Мастагарков може и да не

...
Приятелството между Мартин Елвиса и Мастагарков може и да не
Коментари Харесай

Отново скандали в Игри на волята, участници са на нож

Приятелството сред Мартин Елвиса и Мастагарков може и да не продължи дълго. Бизнесменът и моделът играеха дружно в " Игри на волята ", само че в връзките им настъпи противоположен завой.

Двамата се изпокараха свиреп след следващата борба на Арената. Още в средата на играта Мартин набра крепко на Мастагарков. Причината - някогашният футболист стартира да крещи към русокоската Дени. Това отприщи гнева на Елвиса.

В края на играта, когато племената трябваше да редят пъзела, нещата се разгорещиха още повече. Първоначално някогашният на Емануела трябваше да го взема решение, само че секунди преди частите да бъдат изсипани на масата, Мастагарков изяви предпочитание да се опитва.

" Не ми се губят 30-40 сек в спор. По-добре да се опитва той. Не знам по какъв начин му е хрумнало да желае да реди тъкмо в този миг. Само ми сподели да му се доверя ", изясни Мартин.

Последва загуба за тима на двамата. А това още повече разпали Мартин. Елвиса стартира да крещи по адрес на съплеменника си пред погледа на другото племе, което бе в лек потрес.

" Не ми се обяснявай ", беснееше след борбата предприемачът, чийто тим отива на съвет за 6-и път подред.

" Писна ми да си приказваме....дай да го създадем като мъже бе, брато. Защо искаше все да си първи ", сподели още Елвиса по адрес на Мастагарков, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР