Приятелските отношения се създават предимно между представители на един и

...
Приятелските отношения се създават предимно между представители на един и
Коментари Харесай

Секс с приятел - просто забавление или проблем

Приятелските връзки се основават най-вече сред представители на един и същи пол. Под другарство сред мъж и жена се схваща неявяване на каквито и да било други усеща и влечения един към различен, а това съвсем не се случва. В реалност другарски усеща изпитва единствено единият от тях, а другият си е просто влюбен, който по някаква причина не се надява на реципрочност.

Каквото и да е другарството сред мъжа и дамата, съвсем постоянно единият вижда в другия полов обект.

И евентуално няма човек, който най-малко един път в живота да не се е изправял пред алтернативата – да смесва ли другарските връзки с любовните и какви ще са следствията от това начинание – ще се снабди с ухажор или ще загубим другар?

Приятелският секс от време на време се случва поради обикновено любознание. Срещи на съученици, непредвиден конфликт на летището или в непознат град – в тези случки, даже да няма полово увлечение сред двама другари по принцип, заплашват да завършат със секс. Без значение, дали актът ще те разочарова, или ще те изстреля в небесата. Ситуациите, в които може да се озовете с другар в леглото, са десетки, само че най-важното е да знаете належащо ли ви е и по какъв начин това ще се отрази на бъдещето и на двама ви. Ето някои постоянно срещани обстановки на другарски секс:

Секс с някогашния

Когато с някогашния сте останали другари, той е първият претендент за съкровен сътрудник. Познавате се задоволително добре в леглото, тъй че понякога секс без задължения и по табиет се случва в сходни връзки.

Алкохолни пристрастености

Започвайки вечерта с малко алкохол за разпределяне, лечението постоянно приключва в леглото. Сутринта може да е подплатена с възприятие на позор и стеснение и с това другарските ви връзки да приключат и да стартират любовните, или пък двамата да забравите за случката и да продължите както досега... До идната "алкохолно-разпускаща " вечер.

Секс за развлечение

Ситуацията е провокирана от интерес, любознание или досада. Но по-късно нормално другарството завършва, тъй като другари, с които ви е скучно в моментите без секс, то може би вие нямате общи ползи и би трябвало да си намерите по-интересен събеседник.

Правила на приятелския секс

Най-важното изискване е приятелите да схванат, че в случай че и двамата не са свободни, то връзките им са застрашени от неприятна конспирация. Не е неприятно да поговорите по въпроса преди да се хвърлите в тази случка.

Необходимо е да сте наясно кой какво чака от този секс и какво не би желал да се случи. Задължително и двамата помнете три значими правила на същинския другарски секс – проявявайте почитание един към различен, бъдете признателни за връзките, които имате, а също и – отнасяйте се към обстановката с комизъм, написа rozali.com И в случай че след приятелския секс вие без да желаете се отдалечите един от различен от позор, несръчност, отчаяние или по други аргументи, не бързайте да приключвате другарството си.

Дайте си време и в случай че другарството е същинско, и двамата ще изпитате нужда да поговорите, даже в случай че в тези диалози не се загатва сексът, който сте правили дружно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР