Приятелската футболна среща между футболнита национални отбори на Швеция и

...
Приятелската футболна среща между футболнита национални отбори на Швеция и
Коментари Харесай

Контролата между Швеция и Русия ще се играе пред празни трибуни

Приятелската футболна среща сред футболнита национални тимове на Швеция и Русия ще се организира без аудитория. Това заяви генералният секретар на Шведския футболен съюз Хакан Шьостранд, представен от вестник Афтонбладет. Мачът ще се играе на 28-и март на стадион "Френдс Арена " в Стокхолм. Три дни по-късно Молдова и Русия ще играят друга другарска футболна среща, която ще бъде още веднъж в без аудитория в Кишинеу.

Управлението по опазване на здравето на Кралство Швеция внесе през днешния ден в министерския съвет на страната предложение за краткотрайна възбрана на провеждането на спортни събития с присъединяване на повече от 500 индивида поради заплаха от предаване на ковид.

Малко по-късно организация Ройтерс заяви за първия умрял човек от COVID-19 на територията на страната. Съгласно последните данни, в Кралството има доказани 486 случаи на инфектирани с ковид. Най-много от всички има н столицата Стокхолм- 233.

"В тази обстановка би трябвало да се носи отговорност освен за спорта, само че и за обществото като цяло, сподели още Шьостранд. Мачът ще бъде изигран, само че без фенове. В идващите дни ще съобщим на хората, които са си купили билети, по какъв начин да си вземат парите назад ". / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР