Приятелката на внезапно починалия футболист Емил Рачев – Стефани, трудно

...
Приятелката на внезапно починалия футболист Емил Рачев – Стефани, трудно
Коментари Харесай

Приятелката на внезапно починалия футболист с покъртителен пост!

Приятелката на ненадейно умрелия футболист Емил Рачев – Стефани, мъчно претърпява случилото се. Младата дама пусна трогателен текст на профила си в обществената мрежа, написа Блиц.

В него тя приказва за мощната обич сред двамата, само че финалът на нейните слова е много мистериозен. „ Доскоро срещане ”, написа красивото момиче. Думи, които подсказват, че тя е в голяма меланхолия и загатват надали не за... самоубийство.

„ Стефани, хвани се! Тежко е, само че ще ти помогнем да се възстановиш ”, пишат десетки нейни познати, които дават обещание, че ще създадат всичко допустимо, момичето да стъпи на краката си.

Припомняме, че футболистът на Розова котловина Емил Рачев умря в съня си в неделя против понеделник единствено на 28  години. Погребението му е през днешния ден от 14 часа, само че не в Казанлък, а в село Енина.

Целият пост на Стефани:
" Любов огромна, обич незаменима, обич, която няма да свърши и през днешния ден! Дойде в живота ми, с цел да ми дадеш най-голямото благополучие! На всеки поисквам нашата обич! Остави ме сама, с цел да пребивавам по насила, за какво не хвана и този път ръката ми, с цел да тръгнем дружно? Не знам в този момент къде си, само че знай, че отново ще сме дружно! Завинаги и единствено твоя! Думите „ обичам те ” и „ боготворя ” те постоянно са благи малко в нашата връзка. Тази връзка беше и си остава незаменима. Твоята обич, твоето Бебо, твоята жена. Доскоро срещане... ".

" Петел " се причислява към пожеланията Стефани да се възвърне от тежката психическа контузия и изрича своите откровени съболезнования на роднините и околните на Емил Рачев. Поклон пред паметта му!  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР