Приятелката на Криско – Цветелина, не му иска парите. Половинката

...
Приятелката на Криско – Цветелина, не му иска парите. Половинката
Коментари Харесай

Гаджето на Криско пак е стюардеса

Приятелката на Криско – Цветелина, не му желае парите. Половинката на артиста се устоя сама и не чака финансова помощ от гаджето си. Брюнетката желае да си докарва парите сама, макар че Криско има опция да обезпечи разточителен живот на половинката си. Гаджето на рапъра към момента работи като стюардеса и обикаля Европа, писа „ България Днес “.

Тя лети през няколко дни с чартърни полети, където обслужва главно тузари. Отсъствието на Цвети въобще не се усеща, тъй като нея я няма едвам няколко часа. Ако полетът е утринен, в късния следобяд тя към този момент е в дома си и си почива.



Доходите, които гаджето на Криско си докарва, са много постоянни и с парите, които тя вади, може да води разточителен метод на живот. Като се събра с габровеца Цвети работеше на две места – с изключение на като стюардеса тя танцуваше и в нощните клубове. Рапърът я спря от работа, защото не виждаше смисъл в това приятелката му да се мъчи и да няма свободно време.

Цвети изкара няколко месеца без да прави нищо, само че това въобще не й се отрази добре. В един миг работата почнала да й липсва, разкриват близки до сексапилната кокона. Затова неотдавна се върнала в самолетната компания, за която работи и преди, само че с изискването да е стюардеса единствено на чартерни полети на близко разстояние.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР