Приятелката на Дионтей Уайлдър – Тели Суифт се разчувства сериозно

...
Приятелката на Дионтей Уайлдър – Тели Суифт се разчувства сериозно
Коментари Харесай

Гаджето на Уайлдър се разчувства при откриването на статуята му

Приятелката на Дионтей Уайлдър – Тели Суифт се разчувства съществено по време на откриването на скулптура на боксьора в Алабама. Бившият първенец на WBC отбрани пояса си 10 следващи пъти, преди да загуби от Тайсън Фюри през 2020 година Бронзовия бомбардировач обмисляше да се откаже от спорта, откакто загуби още веднъж от Фюри предходната година, само че неотдавна излезе информация, че ще се бие с Робърт Хелениус на 15 октомври.

Самият Уайлдър откри своята скулптура в родния си град Тускалуза. Тели бе до него, с цел да го поддържа и театралничи до монумента излят от бронз и с надпис „ Бронзовия бомрадировач”, какъвто е прякора на боксьора.

„ Да кажа, че съм горда е прекомерно малко за работата, отдадеността, жертвите, кръвта, потта и сълзите, които ти си отдал на този спорт. Това, което си построил и продължаваш да градиш за децата и за мен. Това е именито, освен за нашето семейство, само че и за другите също и за идните генерации. Ти даде на щата Алабама и град Тускалуза скулптура, която вечно ще демонстрира, че в случай че благославяш Бог, той ще те подари с победата”, написа Тели Суифт в своя профил в обществените мрежи.

„ Имаш своя скулптура, бейби, а към момента си тук. Много съм щастлива, заслужаваш го. Обичаме те. Боксът е тук, с цел да го превземеш отново”, добави половинката на Уайлдър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР