Приятелката на актьора Иво Аръков вече и да иска няма

...
Приятелката на актьора Иво Аръков вече и да иска няма
Коментари Харесай

Вижте вече много бременната приятелка на Иво Аръков

Приятелката на артиста Иво Аръков към този момент и да желае няма по какъв начин да скрие корема си с облекла или чанти, тъй като той е значителен. Габриела дълго време пазеше новината за бременността си в загадка, само че точно на вчерашния народен празник, 3 март, брюнетката реши да удостовери щастливата новина пред всички, както още преди месец направи и таткото.

Преди близо година Иво Аръков намерено съобщи, че е готов да стане татко, което съответства и с интервала, в който разкриваше от ден на ден и повече за персоналния си живот, каквото също не беше правил досега. Стана ясно, че си има сериозна другарка, с която се срещнал преди началото на пандемията, а към днешна дата двамата към този момент се готвят да станат родители, написа " Блиц ".

Габриела Николаева е с 13 години по-млада от 34-годишния актьор и никой не очакваше да я види толкоз скоро в напреднала бременност. Но очевидно мощната им обич бързо е дала резултат.

Оказва се обаче, че това ще бъде първото дете на Иво и Габриела, само че не и първата бременност на бъдещата майка. Двойката към този момент е имала несполучлив опит за бебе, за жалост. Николаева пометнала. Сега обаче бременността вървяла безпроблемно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР