Приятели, утре е ден за размисъл. Кой да размишлява? Избирателите

...
Приятели, утре е ден за размисъл. Кой да размишлява? Избирателите
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: По-добре обединени в името на малкото добро, отколкото разединени от голямото зло

Приятели,
на следващия ден е ден за размисъл. Кой да размишлява? Избирателите ли? Не. През миналите години от 10.11.1989 до през днешния ден, те към този момент са оформили мнението си.

Лашкаха се, загърбваха написаното на фасадата на остарялото Народно заседание и издигаха месии, даваха власт на солидни партии с кошници с фрагменти, подкрепяха новосъздадени политически обединения, имаха вяра и се разочароваха, смееха се и плакаха. Лека бавно се стигна до политически ступор от който произлязоха, попръжните, псувните, черния ПР, ровенето в мръсното долни дрехи и омразата. До такава степен се намразиха индивидите, че към този момент не могат пък и не желаят да видят положителното в другите. Сочеха треската в окото на съперника, а кола в личното си не виждаха.

Но започнаха да се появяват индивиди, които си припомниха изписаната фраза " Съединението прави силата! " и легендата за царя, синовете му и съчките.

Милиони ще гласоподават и с цел да не отиде изборният им глас напразно и това да се повтори и потрети, ще би трябвало и определените от нас политици да си напомнят завещаната мъдрост на предците ни. По-добре обединени в името на дребното положително, в сравнение с разединени от огромното зло.
Бяло мисли и бяло ще те стигне! - споделили са мъдрите ни предшественици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР