„Ние сме с нагласата, че трябва да има правителство, съставено

...
„Ние сме с нагласата, че трябва да има правителство, съставено
Коментари Харесай

Партиите на протеста трябва да направят кабинет

„ Ние сме с настройката, че би трябвало да има държавно управление, формирано от партиите от митингите през лятото. Трябва да има държавно управление, което желае промяна”. Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Стоян Михалев, народен представител от ПГ на „ Демократична България ".

„ Явихме се на тези избори като партия, която беше част от митингите против това ръководство. Има една непоносимо токсична коалиция сред Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Те гласоподават по-важните неща дружно. Тази коалиция е извънредно нездравословна за България ", твърди Михалев.

По думите му не е положително решение „ Има подобен народ” също да откажат мандат. „ Не съм сюрпризиран от това, че президентът още не е връчил мандат на втората по величина партия в Народното събрание. Това може да значи, че вървим към предварителни избори ", сподели още депутатът. По думите му досега „ Демократична България” не е имала публични договаряния с „ Има подобен народ”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР