Приятели на Венцислав Маргинов, който бе убит във Великобритания след

...
Приятели на Венцислав Маргинов, който бе убит във Великобритания след
Коментари Харесай

Близките на убития в Англия българин ще дарят органите му


Приятели на Венцислав Маргинов, който бе погубен във Англия след финала на Шампионската лига, оповестиха, че околните му са дали единодушие да дарят органите му за трансплантация.

Te изясняват, че Маргинов е бил признат в болничното заведение в сериозно положение и животът му до през вчерашния ден се поддържал изкуствено. Мъжът издъхва в деня, в който е роден един от синовете му.

Преди да замине за Англия, Венци живеел със брачната половинка си Бранимира и двамата им синове в София. Емигрирали преди 7-8 години и със брачната половинка му почнали работа в огромна куриерска компания в Саутпорт.

“Разбрах, че Венци е тежко потърпевш, само че не можем да изпълним връзка с никого от околните му. Ние работехме дружно в куриерска компания с още няколко българи. В събота даже той си взе един почивен ден поради мача, защото е футболен ентусиаст. От петък не сме го чували и виждали, безпокоим се всички какво се случва, дали е жив”, описа сътрудник на Венцислав в куриерската компания, написа struma.bg.

Бедите в фамилията на потърпевшия българин обаче траяли и на идващия ден, в неделя бащата на Венцислав, 70-годишният Стойчо Маргинов, също пострада тежко и сега се бори за живота си в софийска клиника. Докато цепел дърва в двора на къщата си в Петрово, го блъснала цепеница по главата. Той потърсил лекарска помощ в Сандански, след направените му проучвания станало ясно, че е със строшен череп и кръвоизлив в мозъка. По неотложност е превозен към софийска болница за мозъчна интервенция.

Венци има и по-малък брат, Стоян, който е на 47 година и живее в София.

За нападението в началото полицията е задържала 31-годишен мъж от Саутпорт, проверяващите търсят дали офанзивата против българина има връзка с друга, при която по-рано същия ден 32-годишен е атакуван пред ресторант „ Pоtting Shed” на „ Лорд стрийт “. Случаят се проверява от инспектор-детектив Гари Стратън, който завявил: „ Това беше жестока офанзива против татко на двама синове, до момента в който са се прибирали у дома, следствието е на ранен стадий и се опитваме да установим претекстовете за нападението. Призовавам всеки, който е бил в региона на „ Лорд стрийт “, покрай хотел „ Скарибрик “, и е станал очевидец на нападението, или в случай че има направени фотоси с мобилен телефон, да се свърже с полицията! “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР