Приятели на убития Пейо Пеев взривиха социалните мрежи с подозрения

...
Приятели на убития Пейо Пеев взривиха социалните мрежи с подозрения
Коментари Харесай

Приятели на убития Пейо питат: Има ли политически чадър?

Приятели на убития Пейо Пеев взривиха обществените мрежи с съмнения за политически чадър дни след убийството му. Чрез постове във Facebook те приканват за правдивост и търсят помощ информацията за замитане на обстоятелства да бъде публикувана.

 

Особено стеснителен е сигналът на близка до Пейо – Лора Минева. В своя профил тя задава въпроси, които будят отвращение. Лора пита кой е решил съвещанието да се гледа при „ закрити порти “, когато става дума за ликвидиране от публичен интерес. Момичето продължава да проучва и държанието на близки до Габриела, съгласно които тъщата инцидентно е натиснала Пейо на неверно място и той се е задушил. Според Лора в тази ситуация приказваме за невъзмутимо ликвидиране и сходни нелепи внушения са изцяло целенасочени.

 

Освен тези въпроси Минева предизвестява, че ставаме очевидци по какъв начин укриване на място на престъпление и тенденциозен палеж на автомобил за прикриване на осъществено закононарушение, стартира да се пояснява като битов случай. Лора и другари недоумяват по какъв начин Габриела е освободена под домакински арест.

 

Близки на Пейо споделят истории по какъв начин от 6 години Габриела и майка й са се опитвали душевен да го убият. В цялата хронолигия, разказана в обществените мрежи, излиза наяве, че двете дами са се опитвали да убият Пейо и преди този момент, употребявайки отровни субстанции. Приятели на убития описват за дълги интервали, в които под въздействие на психотропни субстанции, Пейо се дистанцирал от околните си. Той не е знаел за пъкления проект на майка и щерка.

 

Близките тъгуват за голямата загуба и за това, че не са били до Пейо, с цел да го спасят. Обещават обаче, че ще търсят правдивост по всички вероятни способи.

 

Автор: marica.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР