Приятели, миналата седмица ви разказахме за нашата игра "Играй и

...
Приятели, миналата седмица ви разказахме за нашата игра "Играй и
Коментари Харесай

Кой печели масажиращия матрак от ново поколение GreenFabric Събуди се здрав!

Приятели, предходната седмица ви разказахме за нашата игра "Играй и завоюва масажиращ матрак от ново потомство с Edna.bg ".

Всичко за нея можете да си припомните ТУК

Тя продължи от 6 до 12 ноември, а през днешния ден, 13 ноември, а в нея се включиха рекорден брой участници - цели 4700 души!

Днес е време да ви споделим кой е късметлията, който печели огромната прелестна премия - масажиращият матрак от ново потомство GreenFabric "Събуди се здрав! " (в размер по избор), както и кои са петимата участници с поощрителните награди - 5 ортопедични възглавници с ароматерапевтичен резултат.

Припомняме, че спечелилите бяха определени на лотариен принцип всред всички участници, дали правилен отговор на въпроса " Къде е конфигурирана подгряващата термосистема от ново потомство в матрака GreenFabric "Събуди се здрав! "? ". Разбира се, правилният отговор бе - в зимната страна на матрака .

Големият победител, който печели матракът GreenFabric "Събуди се здрав! " в размер по негов избор, е Събина Енчева Николова - Енчева.

Петимата участници, които печелят по 1 бр. ортопедични възглавници с ароматерапевтичен резултат, са:

Даниел Косев
Даниела Хачманян Ракова
Стела Тотева
Гинка Цапкова
Здравко Бояджиев


Честито на спечелилите!

Те ще получат повече информация за приемането на премиите си посредством координатите, които са дали по време на присъединяване си в играта.

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели за присъединяване и им пожелава триумф и шанс в идни интензивности на уеб страницата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР