Приятели и семейство присъстваха в Бойзе, Айдахо, по-рано този месец,

...
Приятели и семейство присъстваха в Бойзе, Айдахо, по-рано този месец,
Коментари Харесай

Трогателно! Тази история за булка и овдовялата й баба ще ви разчувства

Приятели и семейство участваха в Бойзе, Айдахо, по-рано този месец, с цел да гледат по какъв начин Джордин и Дакота Скай, влюбени от ученическите си години, се женят. Джордин обаче била младоженка, която е изглеждала напълно в рокля от дантела, с дълги ръкави и извита пола.
Не единствено, че изглеждала изумително, само че дизайнерската рокля имала бездънен смисъл, защото това била роклята, която баба й носела на личната си женитба през 1962 година

" Реших да нося роклята на баба ми преди две години ", споделя Джордин пред Yahoo Lifestyle, представена от vesti.bg.

" Замислих се да нося роклята й, до момента в който се пробвах да намеря нови дизайнерски, само че стигнах до разбирането, че с нашия бюджет няма да намеря мечтаната рокля, а точно в ретро жанр, само че и най-много - със сантименталната стойност ", споделя още тя.



Бабата на Джордин, която е вдовица в продължение на 23 години, нямала визия, че роклята е във внучката й. Когато видяла, че Джордин поема към олтара, облечена с нейната рокля, реакцията й била скъпа за фамилията.

" Тя беше изцяло безмълвна. Прошепна: Омъжих се за любовта от ученическите ми години в тази рокля, а в този момент и ти ", споделя Джордин.

" Ние станахме двойка в гимназията също. Това беше най-духовният и прочувствен миг в моя живот. Няма по-добър метод да отдам респект на наследството на моята овдовяла баба. Не можех да бъда по-щастлива и благословена ".



Сватбеният фотограф Кортни Питърсън разказва първия взор сред булката и баба, като един от най-уникалните и красиви, които в миналото е съумяла да улови.

" Когато булката излезе на открито, с цел да види баба си, стартира да вали. Сякаш от небето падаха сълзите на дядо й. Това направи момента доста по-красив и специфичен ", споделя Питърсън.

Красивият миг сред баба и внучка има към този момент над 2 хиляди лайкове в обществената мрежа.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР