Привлекателният актьор Наум Шопов- младши е всестранно развита личност. След

...
Привлекателният актьор Наум Шопов- младши е всестранно развита личност. След
Коментари Харесай

Наум Шопов става пилот

Привлекателният артист Наум Шопов- младши е всестранно развита персона. След като бележки стремглав триумф като артист в хитовия сериал „ Откраднат живот “, неотдавна приключи медицина, в този момент е решил да опитва и като водач на хеликоптер. Обожаваният от дамите мачо се захванал с новото си занимание неотдавна, само че му било толкоз забавно, че употребявал всяка свободна минута да плети над земята. На този стадий желанието му да пилотира е само за развлечение, само че задобрял с уроците и към този момент се шегувал, че има още една специалност, с която може да се устоя, писа „ Шоу “.

Шопов приключи семестриално медицина и счита да специализира в пластичната хирургия. В свободното си време сред тежките изпити и сериала той върви при лекар Енчев, който му демонстрира тънкостите на занаята.

Наум е безапелационен, че не е възнамерявал да става артист, въпреки че образованието му му оказва помощ много комфортно, с цел да си играе ролята допустимо най-автентично. Приятелката му Теа също учи в Медицинския факултет към Софийския университет и тази година й следва да се дипломира. В образователното заведение двамата се срещат и точно там пламва любовта им. Вече 6 години са неразделни, живеят дружно, само че към момента нямат проекти за брак и семейство.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР