Приветстваме идеята за издаване на ваучери за обучение на деца.

...
Приветстваме идеята за издаване на ваучери за обучение на деца.
Коментари Харесай

Марияна Николова приветства идеята за ваучери за обучение на деца

" Приветстваме концепцията за издаване на ваучери за образование на деца ". Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма на среща с представители на съдружие „ Българско ски учебно заведение “, оповестиха от Министерството на туризма. Тя разясни, че се планува всеки възпитаник да има опция да се възползва еднократно в границите на образователната година от ваучер в размер на 100 лв. за пакетно туристическо пътешестване.
Предложението за сходно образование е направено в писмо до министъра на образованието Министерството на туризма. В него са предлага да се обмисли опцията за създаване на национална стратегия за издаване на ваучери за туристическо пътешестване на деца и възпитаници.
 Министър Николова: Ние сме безвредна дестинация и по този начин ще е и през зимния туристически сезон Министър Николова: Ние сме безвредна дестинация и по този начин ще е и през зимния туристически сезон
" Оценявайки ролята и въздействието на Германия в районен и световен проект, е значимо да развиваме взаимноизгодни връзки в области от стр...
От името на организацията в диалозите участваха Цветелина Бориславова, почетен ръководител на Управителния съвет на сдружението, ръководителят на УС- Петър Янков и Владимир Замфиров, член на УС. Представители на сдружението показаха, че възстановяване на пътната инфраструктурата би асъдействало за развиването на курорта Пампорово и на зимния туризъм, тъй като все по-честно посетителите избират да употребяват сухопътен превоз. Те сложиха и въпрос за вероятни промени в нормативната уредба обвързвана с потреблението на ски пистите. Според тях въвеждането на стъпаловидни ваканции за другите учебни заведения също би подкрепило обезпечаването на по-голяма запълваемост на курортите в зимния сезон. Сдружението е потвърден сътрудник на Министерството на туризма и може да разчитате на нашата експертиза и подпомагане и отсега нататък, увериха представителите на организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР