Привържениците на ЦСКА 1948 ще влизат без пари на стадиона

...
Привържениците на ЦСКА 1948 ще влизат без пари на стадиона
Коментари Харесай

Хебър готви пъкъл за ЦСКА 1948 с безплатен вход

Привържениците на ЦСКА 1948 ще влизат без пари на стадиона на Хебър (Пазарджик), оповестиха от клуба. " Червените " ще бъдат първи посетител на обновеното оборудване на втородивизионния отбор, който играеше цяла есен в Брацигово поради течащите поправки.

" Домакините от Хебър оповестиха безвъзмезден вход за мача с ЦСКА! Припомняме, борбата на стадион " Георги Бенковски " е този четвъртък (31 октомври) от 13,30 ч. Съперникът се завръща в Пазарджик, откакто приключи предварително ремонта на стадиона. Хебър играеше цяла есен в Брацигово. За нас може да бъде единствено чест, че сме определени за бъдем първи посетител на " Георги Бенковски ".

Домакините оповестиха, че агитката на ЦСКА ще бъде настанена в добре познатия бранш за посетители, чието местонахождение не е наранено от ремонтите. Няма специфични ограничения. Времето става студено, работен ден е, само че ние знаем, че ще имаме поддръжка от вярната аудитория. Червените пазят единствено хубави мемоари от Пазарджик. Последният формален мач на " Георги Бенковски " беше дерби за първото място в Трета лига, като армейците завоюваха безапелационно 2:0 ", оповестиха " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР