Привържениците на Левски и ЦСКА ще могат да заемат местата

...
Привържениците на Левски и ЦСКА ще могат да заемат местата
Коментари Харесай

Националният стадион отваря врати за дербито в 14:00 ч.

Привържениците на " Левски " и ЦСКА ще могат да заемат местата си по трибуните на националния стадион " Васил Левски " с цел да следят дербито от 13-ия кръг на Първа професионална лига още в 14:00 ч. Първият съдийски сигнал на срещата ще бъде даден в 16:00 ч.

От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че ще подхващат нормалните ограничения за запазване на публичния ред преди, по време и след мача, който е избран за среща с висок риск.

" Припомняме неразрешените за носене предмети: огнестрелно оръжие; пиротехнически изделия; ножове; палки; боксове; чадъри; бутилки, включително и парфюми. Малолетни ще бъдат допускани на стадиона с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация.

Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата по отношение на идното на 21 октомври дерби сред тимовете на ПФК " Левски " и ПФК " ЦСКА-София " от 16.00 часа на Национален стадион " Васил Левски ".

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. На построени контролно-пропускателни пунктове, в региона на спортното оборудване, служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, чадъри, бутилки, включително и парфюми/.

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда.

За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 14.00 часа. ", се споделя в известието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР