Привържениците на Арсенал имат свое становище за отсъствието на Месут

...
Привържениците на Арсенал имат свое становище за отсъствието на Месут
Коментари Харесай

Феновете на Арсенал не знаят кой лъже - Венгер или Йозил

Привържениците на Арсенал имат свое мнение за отсъствието на Месут Йозил от групата за идния реванш против Йостерсундс в 1/16-финалите на Лига Европа. Според тях германецът заблуждава клуба за положението си и в действителност не е болен.

Поне такова бе формалното пояснение, като даже мениджърът Арсен Венгер го удостовери в конференцията си преди ответния дуел (Арсенал завоюва с 3:0 в Швеция). „ До през днешния ден Йозил остава болен. Сега той направи първата си подготовка. Предишните дни той прекара на легло. В понеделник и вторник той беше болен вкъщи и на легло”, сподели френският експерт.

„ Със сигурност щях да го пусна в игра, само че тъй като е болен, ще би трябвало да се напънем на следващия ден, а той няма да участва”, добави наставникът.

Предвид резултата от първата среща не е най-голямата драма, че 29-годишният Йозил пропуща срещата. Самият състезател не е приказвал самичък за обстановката, само че в това време остана деен в обществените медии и това в този момент му коства скъпо.

My Love❤️

A post shared by Mesut Özil (@m10_official) on Feb 18, 2018 at 7:34am PST

В понеделник халфът пусна своя фотография в компанията на половинката си Амине Гюлше, а казусът е, че двамата явно се намират в Турция. В същото време Венгер твърди, че понеделник играчът е бил болен и не е мърдал от леглото.

Логично в обществените мрежи се породи мощно неодобрение от случилото се.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР