Привърженици на Дунав в социалните мрежи под страница ФЕН КЛУБ

...
Привърженици на Дунав в социалните мрежи под страница ФЕН КЛУБ
Коментари Харесай

Фенове на Дунав: Отборът няма да продължи участието си в шампионата

Привърженици на Дунав в обществените мрежи под страница " ФЕН КЛУБ Дунав Завинаги " написаха противен за " драконите " пост в четвъртък.

Те подчертаваха, че клубът от Русе няма да възобнови присъединяване си в Първа лига, когато отмине пандемията от COVID-19. Причината е, че " обещанията, които са дадени, не са спазени, а също по този начин и, че някой хора оставиха футболистите на тима без пари точно на Великден ".
 Топ 10 на най-младите дебютанти в Първа лига
Топ 10 на най-младите дебютанти в Първа лига

Очаквахте ли тъкмо тези имена в класацията?

Привържениците също по този начин означават контраста с други футболни клубове у нас, които понижиха възнагражденията на своите играчи, само че не ги оставиха без пари.

Известен факт е, че в именития клуб на България има съществени финансови усложнения, като бъдещето на клуба от " Градския стадион " в Русе е сложено на карта.
 Людмил Киров: Всички заплащания в Дунав са спрени
Людмил Киров: Всички заплащания в Дунав са спрени

Наставникът се надява русенския клуб да е в елита и през идващия сезон

Прилагаме известието на последователите без редакторска интервенция:

Скъпи Дунавци, постът ни този път ще е друг. В него няма да видите позитивизъм, а в противен случай - тъкмо противоположното. Наред с пандемията COVID-19, която е обзела целия свят, друга " болест " вещае тъжния завършек на нашият обичан тим Дунав. С надълбоко отчаяние Ви оповестяваме, че " драконите " най-вероятно няма да възобновят присъединяване си в шампионата, когато тя се възобнови. Причините са доста и много от Вас ги знаят. Започваме от парите и обещанията, които дадоха някои хора. От 15.02 тази година, играчите и треньорският щаб, не са вземали нито един лев. На фона на тимовете, които понижават заплатите на своите играчи, Дунав се откроява, като остави футболистите си без пукната стотинка точно на Великден... Днес на сесията на общинския съвет, трябваше да бъде разисквана точката, по отношение на финансовата помощ от страна на Общината към тима. Е, такова нещо за жалост не се случи и каквато и да било общинска помощ за футбола, към този миг няма да има. Ние от Фенклуб " Дунав Завинаги " призоваваме всички отговорни за това, тимът да стигне до такова състояние, да се покажат и излязат с някаква гледа точка. Не желаем, почитателите на тима да живеят в незнание, по отношение на любимците си и какво ще се случва с тях. Искаме да напомним и на новия кмет на Русе - господин Пенчо Милков, че е редно когато каже нещо, да се постарае това да се случи ".
 Отново без заплати в Дунав, бъдещето на клуба под въпрос?
Отново без заплати в Дунав, бъдещето на клуба под въпрос?

За забавеното заплащане сигнализира преди към месец вратарят Благой Макенджиев

" Нека проблемите се назоват с същинските им имена и да се решат. Омръзна ни в последните 2 години, непрекъснато да сме на тръни и да не знаем ще има ли тим или не. Огромен позор за града е това, което се случва в тимът, който го съставлява в най-високото футболно равнище в България. Умоляваме всички, които обичат Дунав, да разпространят този пост, където могат и да разясняват, какво съгласно тях се случва в тима. Нека се даде публичност на проблемите, които имаме, с цел да се откри тяхното решение. Нека всичко е транспарантно и да се споделя тъкмо, каквото е. И нека да излезем с чест и достолепие от тази обстановка. За да пребъде Дунав! Само Дунав и с Дунав Завинаги! #НиесмеДунав #ДунавЗавинаги
 Славия ще опита да притегли Благой Макенджиев
Славия ще опита да притегли Благой Макенджиев

Вратарятима контракт с Дунав до края на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР