Притиснати от мизерията, шефовете на Левски много помпозно решиха да

...
Притиснати от мизерията, шефовете на Левски много помпозно решиха да
Коментари Харесай

Какво ще стане с Левски, ако УЕФА се разрови в клуба и открие Палмс бет!?

Притиснати от мизерията, шефовете на Левски доста помпозно взеха решение да покажат на голия си търбух чифтето “Палмс бет ”.

От няколко дни букмейкърската компания не е просто елементарен спонсор на “сините ”. Тя е със собствен човек в управата, а следва консолидираното на най-малко двама нови такива представители на хазартната компания, които ще движат фен-търговията и ще следят клубните финанси.

Това трансформира Левски в първия в Европа клуб, който ОФИЦИАЛНО вкарва в ръководството си букмейкърска компания! Всъщност по този начин беше и при предходния притежател Васил Божков, което към този момент приказва за рецидив на “Герена ”.

Дали обаче този рецидив може да изяде синята глава? Достатъчно е някой от противниците на Левски да сигнализира УЕФА за това и животът на “Герена ” ще стане една концепция по-тежък.

Очевидно УЕФА, а и ФИФА, не гледат благосклонно на влизането на букмейкъри във футболни клубове, отвън паричните потоци. Не, че и те, изключително в България, не са метод да се управляват дадени резултати. Но презумцията на международните футболни босове е, че превръщането на един футболен клуб в част от хазартна империя (и обратното), е формален метод за пране на пари и манипулиране на резултати. Т.е. метод за ликвидиране на футбола.

Точно такива терзания да вземем за пример отхвърлиха това лято “Уинбет ” от концепцията да влязат по-сериозно в ЦСКА.

В същото време няма сезон, в който в България да не са постъпили сигнали от международни спортно-хазартни служители на реда за съответни мачове, в които са завъртени подозрително огромни пари. Дори един клуб – Верея, бе изхвърлен по тази линия от елита.

Т.е. ние към този момент сме страна със подозрителен футболен морал и за УЕФА, и за ФИФА. И за Левски ще е доста притеснително, в случай че там схванат, че към този момент публично са част от мениджмънта на “Палмс бет ”. И, в случай че продължат странните резултати от ерата, в която букмейкърът бе “обикновен ” спонсор.

Просто би трябвало единствено някой да прати писмо до УЕФА. А такива искащи у нас има бол…

Източник: 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР