Притиснат от сагата – която предизвика окончателното му падане като

...
Притиснат от сагата – която предизвика окончателното му падане като
Коментари Харесай

Борис Джонсън твърди, че отразяването на Partygate е „милиони мили“ от истината при необикновеното пренаписване на историята

Притиснат от сагата – която провокира окончателното му рухване като министър председател – господин Джонсън сподели, че методът, по който Partygate е показан, е „ подигравка на истина ”.

„ Извинявам се за породената засегнатост и в случай че имах още веднъж време, несъмнено, щях да направя нещата по друг метод, ” сподели господин Джонсън.

Но добави: „ Характеризирането, представянето на това, което държавните чиновници и съветници са правили в номер 10, е подигравка на истината.

„ Те си мислеха, че работят доста интензивно, което и беше, и сигурно смятах, че това, което вършим, е, както споделих преди, в границите на разпоредбите. да се е случило на Даунинг Стрийт е на милиони благи от действителността на това, което в действителност се е случило в №10. “

Това се случи, когато господин Джонсън, който напусна поста народен представител, преди да може да бъде заставен да напусне поради неистина пред Народното събрание, се отдръпна от личните си свидетелски показания в следствието.

Г-н Джонсън беше неодобрен от юриста по следствието Хюго Кий...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР