„Притеснителното обаче е, че вече беше казано, че цените няма

...
„Притеснителното обаче е, че вече беше казано, че цените няма
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Всяка мярка, която намалява натоварването на домакинствата, е полезна

„ Притеснителното обаче е, че към този момент беше казано, че цените няма да се върнат на равнищата от 2018 - 2019 г.”, сподели още тя

Във вторник стана ясно, че държавното управление приготвя пакет от антикризисни ограничения, с които да помогне на хората в интервал на рецесия поради растежа на цените. Партиите в ръководещата коалиция към този момент разискват съответни оферти. Мерките, които планува държавното управление, са на обща стойност над 1 милиарда лева Идеята да бъдат облекчени и жителите и бизнеса.

„ Всяка една мярка, която цели понижаване на натоварването на семействата, несъмнено е потребна. Както намаляването и премахването на част от акцизите, по този начин и намаляването на Данък добавена стойност на част от горивата”, съобщи икономическият консултант на КТ „ Подкрепа” Ваня Григорова в студиото на „ Здравей, България” по

„ Добре е тези ограничения да ги има. Притеснителното е, че към този момент беше казано, че цените няма да се върнат на равнищата от 2018-2019 година, а в противен случай – обстановката ще става по-тежка”, сподели още тя.

По думите й това постанова освен разпределяне на обществено подкрепяне, само че и премисляне на цялостната политика, която води към увеличение на цените на горивата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР