Притеснително е това, което каза Владимир Путин - че ще

...
Притеснително е това, което каза Владимир Путин - че ще
Коментари Харесай

Ген. Атанас Самандов: Украйна ще се прости с морската си граница

" Притеснително е това, което сподели Владимир Путин - че ще има ответен отговор по отношение на всяка страна, която се намесва в спора . Ние представихме нашата политическа поддръжка. А визитата на министър-председателя на България в Украйна не го одобрявам... Българският интерес е два славянски народа да не стигат до сходно състояние. Трябва да сме в положителни връзки и с двата народа и да си оказваме помощ ".

Това разяснява пред БНР ген. Атанас Самандов. До 2014 година той беше командващ на Съвместното командване на силите, бил е на задачи в Ирак и в Афганистан, а по-късно секретар по защитата на президента Росен Плевнелиев в интервала 2014 - 2016 година.

И уточни, че всяка война се води или за първични материали, или за пазар , по тази причина през днешния ден " ставаме очевидци на напрежение в Русия за раздробяване на тази страна и за постигане на суровините ѝ ".

" Войната можеше да завърши бързо, в случай че беше единствено сред Украйна и Русия. Но в този момент виждаме, че войната е сред Запада и Русия ", добави ген. Самандов в предаването " 12+3 ".

" Би трябвало спорът да се позволи по дипломатически път . Украйна ще се елементарни с морската си граница ".

Интервюто с ген. Атанас Самандов можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР