Притеснително е, когато негласуващите са мнозинство при толкова фрагментиран вот.

...
Притеснително е, когато негласуващите са мнозинство при толкова фрагментиран вот.
Коментари Харесай

Харизанов: Когато негласуващите са мнозинство, има опасност да бъде съборена цялата политическа система

Притеснително е, когато негласуващите са болшинство при толкоз фрагментиран избор. Това сподели политическият анализатор Георги Харизанов в изявление за.

" Има две отчетливи болшинства, които се образуваха. Първото болшинство е на тези, които са гласоподаватели за партии в евроатлантическа ориентировка, които са огромното болшинство. Другото огромно болшинство е на негласуващите, т.е. хора, които не харесват цялата политическа система, не харесват всички партии, не харесват всички политици и демонстративно не искам да дадат своя глас и доверие на никого. Аз си мисля, че този % е прекомерно огромен ", счита той.

По думите му, когато негласуващите са болшинство, което може да събори цялата политическа система, това е мощно стеснителен миг, изключително при толкоз фрагментиран избор. Харизанов се притеснява, че в случай че политиците не послушат първото, може да пострадат от това на негласуващите.

" Много е рано съгласно мен да се приказва за формули, тъй като в изявлението си за " Евронюз “ чухме две доста разнообразни трактовки от водачите на първите две сили. От едната страна чухме Борисов, който сподели, че е доста за съдружно, и взаимно - под някаква форма на взаимно ръководство. От друга страна, чухме господин Кирил Петков, който сподели, че е изрично срещу каквато и да било колаборация с партията на господин Борисов и е твърдо за това да продължат да вървят сами напред и да предложат държавно управление на малцинство ", разясни той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР