Притежаващият 50% от акциите на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски

...
Притежаващият 50% от акциите на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски
Коментари Харесай

Крушарски иска да проведе важен разговор с настоящото ръководство на Локомотив

Притежаващият 50% от акциите на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски съобщи, че му следва среща с сегашното управление, на което ще се търси съгласие. Ако то не пожелае да се срещне с предприемача, тогава той ще изиска свикването на Общо заседание.
 Собствениците на Локомотив (Пловдив) взимат властта в Миньор
Собствениците на Локомотив (Пловдив) взимат властта в Миньор

За това загатна преди 2 дни и кметът на града Станислав Владимиров

" Аз приказвам от мое име и единствено от мое име. Първо, ще седна да приказвам, не обичам да приказвам през медиите с човек, с който имам персонални взаимоотношения. Ще седнем да се разберем и тогава ще разберете защо става въпрос. Става въпрос, че 50% са си мои, 50% са при тях. Това е истината, друга няма. Те ръководят в този момент. Като седнем да си приказваме, ще разберем кой накъде е и защо се бори, това е.

Ние си решаваме неща, които са сред нас си. Няма никакво отношение по въпроса с тима. Феновете, в случай че не са спокойни в моето деяние, не знам от какво ще са спокойни. Това, което аз върша е единствено в полза на Локо и на никой различен. Моят интерес е на назад във времето. Това, което имам да взимам, да давам, си е персонално мой проблем и в никакъв случай няма да се отрази на Локомотив Пловдив.
 Сърби повалиха Локомотив (Пд) в Турция
Сърби повалиха Локомотив (Пд) в Турция

" Смърфовете " с проваляне от Младост (Лучани)

Всеки желае и аз желая. Аз като оказвам помощ на Рилски състезател, не значи, че съм цъфнал и вързал. Аз оказвам помощ чистосърдечно. Всеки има право да си прави сметка на джоба. Аз няма да разясня (раздялата с трима съществени футболисти). Когато аз не съм се месил и не съм взимал решения, те са го създали. Аз няма какво да кажа. Така са решили, по този начин са решили. Навремето взимах решенията самичък и си носих кръста самичък. Сега те са си взели решенията. Аз до Нова година бях споделил, че няма да се меся и да сте чули нещо да кажа? Не, нали? Сега към този момент имам друго мнение. Като седнем да си приказваме с тях, ще го разберете.

Имам 50% от акциите и те имат 50% от акциите. Това е. Аз към този момент съм пуснал всички документи, предложения, писал съм. Ако имат предпочитание да се срещнем, ще се срещнем. Ако нямат предпочитание, ще би трябвало да търсим различен вид да свикаме Общо заседание. То е обвързвано единствено с документалните неща. Да, Общо заседание, да си създадем математиката. Като акционер ме интересува какво е финансирането на клуба. Аз знам в какво положение оставих клуба, тъй че желая това да го видя. Аз терзания нямам. Аз Локомотив го взех с шест милиона и го оставих с 500 хиляди. Повече от шест милиона. Оставих го с 500 хиляди ", сподели още Христо Крушарски пред сътрудниците от dsport и " Дарик ".
 Томаш: Добре, че тази загуба е в контрола
Томаш: Добре, че тази загуба е в контрола

" Не би трябвало резултатът да ни въздейства "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР