Притежаваният от Доналд Тръмп голф курорт в западен Клеър миналата

...
Притежаваният от Доналд Тръмп голф курорт в западен Клеър миналата
Коментари Харесай

Курортът Doonbeg на Тръмп има „най-добрата година“ от откриването си, тъй като приходите се удвоиха до 14,3 милиона евро

Притежаваният от Доналд Тръмп голф курорт в западен Клеър предходната година имаше най-хубавата година от откриването си, защото оперативните облаги се усилиха с 83 % до 933 435 евро.

Нови консолидирани доклади, подадени от TIGL Ireland Enterprises Ltd в Службата на фирмите, демонстрират, че оперативните облаги са се нараснали, защото приходите са се нараснали повече от два пъти предходната година, нараствайки от 7,17 милиона евро на 14,36 милиона евро.

Генералният управител на Trump Doonbeg, Джо Ръсел сподели в четвъртък, че 2022 година „ е 20-ата годишнина на клуба и е най-хубавата година, която Trump Doonbeg е имал от откриването “.

Той сподели: „ Възстановяването от Covid докара до рекорден растеж на междинните цени както за нощувки в стаята, по този начин и за зелени такси, където главната цена за апартамент с аспект към океана през високия сезон през 2024 година ще върне 2620 евро на нощувка, а ставките за зелени такси ще доближат връх от 450 евро на човек. “

Г-н Ръсел сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР