Припомняме, че стана ясно кой е 25-годишният шофьор на камиона

...
Припомняме, че стана ясно кой е 25-годишният шофьор на камиона
Коментари Харесай

Нови подробности за ужаса с камиона-ковчег, ето какво може да е убило "доста бързо" хората СНИМКИ

Припомняме, че стана ясно кой е 25-годишният водач на камиона „ Скания “, в който бяха открити 39 натрупа в британския град Грейс. Името му е Мо Робънсън, оповестява „ Дейли Мейл “.

Предполага се, че той е натоварил ремаркето-фризер в Есекс, минути преди вътре да бъдат открити телата на починалите.

Той е карал от вкъщи си в малко село покрай Портадаун, Северна Ирландия, през уикенда, и е взел контейнера от пристанището Пърфлийт нощес.

Описвайки изискванията вътре, изпълнителният шеф на Асоциацията на превозвачите Ричард Бърнет разкри, че в случай че охладителната система е била включена, изискванията вътре щели да бъдат „ безусловно ужасяващи “ и биха умъртвили всеки „ много бързо “.



Бърнет добави, че е било доста мрачно и в случай че охладителната система е работила, щяло да бъде безчовечен студено.

Горещи вести за камиона-ковчег от България с 39 натрупа, стана ясно кой е притежателят

"Единственото място, на което хората вътре са можели да отидат до тоалетната е бил ъгъла на ремаркето. Можете да си визиите какво е щяло да има, в случай че са били заключени там от дни - фекалии и урина ", изясни още той.



Ужасяващият случай с 39 натрупа ще докара до нови апели за спомагателни инспекции на транспортни средства, влизащи във Англия през така наречен "мека точка ".



Премиерът Борис Джонсън съобщи, че е "ужасен " от нещастието и че мислите му са с тези, които са изгубили живота си и техните близки.

Българска „ Гражданска отговорност “ лъсна на предното стъкло на камиона-ковчег в Англия ВИДЕО

„ Ужасен съм от този драматичен случай в Есекс. Получавам постоянни актуализации и вътрешният офис ще работи в тясно съдействие с полицията в Есекс, до момента в който установим какво тъкмо се е случило. Моите мисли са с всички тези, които са изгубили живота си и техните близки ", написа той в Туитър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР