Принудително изпълнение по образувано изпълнително дело, заради дългове към банка,

...
Принудително изпълнение по образувано изпълнително дело, заради дългове към банка,
Коментари Харесай

Заради дългове: Съдия изпълнител влезе в имотите на петричката бизнес дама Добринка Бацанова

Принудително осъществяване по формирано изпълнително дело, поради задължения към банка, стартира през днешния ден в парцелите на бизнесдамата Добринка Бацанова – притежател на хотел и телевизия в Петрич, научи Struma.com. Съдебен реализатор извърши през днешния ден списък и оценка на заложените пред банкова институция парцели на сдружението и бизнес дамата за милионен заем.

Това са хотелски комплекс „ БАЦ “, офиси и гаражи - всички постройки в парцела, в който е построен, включително и пространствата, където се намира малкия екран на Бацанова. Община Петрич, както информирахме и по-рано, също има вписана забрана поради задължения на Бацанова към локалната хазна – неплащане на налог постройка и такса битови боклуци, ведно с лихвите до момента.

Общината завоюва към този момент две каузи против тази компания дебитор и чака да си получи дължимото. Отлично осведомени източници споделиха, че сега на разказа през днешния ден собственичката Бацанова също е участвала и съдействала на арбитър -изпълнителя, защото авансово е била известена за насилственото осъществяване и разказа, който стартира малко след 11 часа.Предстои да се види каква ще бъде оценката на недвижимите парцели, които ще отидат на обществен търг, за угаждане на настояванията на кредиторите и кой ще бъде новият притежател на апетитните парцели.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР