Принцовете Уилям и Хари останаха без майка в много ранна

...
Принцовете Уилям и Хари останаха без майка в много ранна
Коментари Харесай

Кейт има нещо, което Даяна така и не получи

Принцовете Уилям и Хари останаха без майка в доста ранна възраст и е невероятно тази орис да не повлияе по някакъв метод на живота им. Някои споделят, че мъжете търсят в съпругите копие на майките. Немалко хора съпоставят и Кейт Мидълтън с принцеса Даяна. Но дали не пропущаме една съществена разлика посред им?

Херцогинята на Кеймбридж има нещо доста значимо, което починалата Лейди Ди по този начин и не съумя да получи приживе - поддръжката на кралското семейство . Въпреки че в началото евентуално са гледали на нея с леко съмнение, Мидълтън от дълго време е значима част от кралския двор и като че ли не тя е женена за принц, а самата е родена принцеса.

 Снимка 391575

Е, при Даяна не бе тъкмо по този начин. До гибелта й не секнаха рецензиите по неин адрес, макар че множеството хора й симпатизираха. Съпругата на принц Чарлз се трансформира в знак на нежната гражданска война в английския кралски двор, само че евентуално той не бе узрял за сходни дейности.

А към този момент е - съдейки по много по свободното държание на Кейт, което не се подлага на критика и се приема много по-лесно. Явно към този момент е пристигнало времето за промени. А в този момент и Меган Маркъл, чиято задача явно ще бъде да ги довърши, само че това е друга тематика.

Документалистите на кралския двор откриват и основна разлика сред брака на Даяна и Чарлз и този на Уилям и Кейт . Първите имаха мощно сантиментален романс и подвигнаха женитба още в онази фаза, когато всичко в цветя и рози, разяснява Her.

 Принц Уилям, Принц Хари, Меган Маркъл и годежният пръстен на принцеса Даяна
Защо Меган Маркъл не получи пръстена на Даяна

Братска договорка

А Уилям и Кейт изглеждаха много по-осъзнати и евентуално няма да се стигне до същия абсурден и съдбовен процес на събитията. Няма по какъв начин да пропуснем обстоятелството, че и Даяна постоянно е желала да има момиче , само че по този начин и не съумя да реализира тази своя фантазия. Но пък Мидълтън има своята прелестна принцеса Шарлот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР