Принципът на ротацията не е принцип, който гарантира управлението, той

...
Принципът на ротацията не е принцип, който гарантира управлението, той
Коментари Харесай

Бъчварова: В момента най-важни са промените в Конституцията

„ Принципът на ротацията не е принцип, който подсигурява ръководството, той подсигурява съставянето на едно държавно управление. “ Това разяснява Румяна Бъчварова.

Според нея актуалният подтекст изисква взаимни отстъпки.

Според ПП-ДБ предложенията срещат необятно политическо единодушие

„ Те би трябвало да бъдат авансово калкулирани и тогава. А когато се политическото държание, мисля, че беше грешката това изостряне на връзките сред политически сили. Когато има цели, от компромисите има смисъл. Не е добре да се вършат безсмилени взаимни отстъпки “, счита Бъчварова.  

Тя добави, че даже и да се получат някакви търкания в последна сметка да си е значимо да се вземат решение.

По думите ѝ най-важни са сега измененията в Конституцията.

Тя добави, че даже и да се получат някакви търкания в последна сметка да си е значимо да се вземат решение.

Според него ще има общо решение 24 май да стане народен празник

„ Най-важни сега са измененията в Конституцията. Относно съществуването на служебните държавни управления имаме добър метод, който ще помогне да намерим една ново решение, тъй като се видя, че капацитетът на служебните държавни управления се изчерпват тогава, когато те следват едно след друго “, разяснява още Бъчварова.

Тя приветства и предлагането за смяна на националния празник, даже и промяна на имена а улици и напомни историята на храм паметника „ Св. Александър Невски “.

„ Защо не и да се смени името на катедралата. Много е мъчно да обясниш на един чужденец, който вижда тази красива постройка за какво е наречена по този метод. Може би малко хора знаят, че 10 години българите са събирали пари за този храм. Той е издигнат със средства на българските жители преди доста време. А неговото първо име е на братята Кирил и Методий “, сподели още тя.

Вижте още във видео.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР