Принцеса Лея - героинята на покойната Кари Фишър, има важно

...
Принцеса Лея - героинята на покойната Кари Фишър, има важно
Коментари Харесай

Принцеса Лея повежда съпротивата в новия епизод на "Междузвездни войни"

Принцеса Лея - героинята на починалата Кари Фишър, има значимо място в новия филм от поредицата " Междузвездни войни ", предвождайки съпротивата против тъмните сили в галактиката. Това е и последната поява на екран на известната актриса, която умря ненадейно предходната Коледа, напомня " Ройтерс ".

Фишър завърши фотосите за епизода преди гибелта си и екипът на " Междузвездни войни " не е променял сюжетната й линия в " Последните джедаи ", сподели пред организацията режисьорът Райън Джонсън. Каква ще бъде ориста на героинята й в идващите серии обаче е неразбираемо. Засега " Дисни " твърди, че няма да пресъздава актрисата цифрово.

Тя е незаменима, споделя пред " Ройтерс " Марк Хамил - Люк Скайуокър, който също има съществено наличие в новия филм. " Междузвездни войни " е за огромните триумфи и огромните нещастия и не мога да си показва по-голяма покруса от неналичието на нашата Лея. " " Последните джедаи " не е променян, с цел да се трансформира в прощаване с нея. " Въпреки това има моменти, които ще значат доста за почитателите. Разбираме доста повече за Лея, в сравнение с до момента ", дава обещание Джонсън.

Очакванията са " Последите джедаи " да прибере сред 185 и 215 милиона $ в боксофиса единствено в Северна Америка за първия си уикенд. Това би било един от най-силните дебюти в историята.

За сюжета все по този начин не се знае доста. Една част от него е отдадена на връзките сред Рей (Дейзи Ридли) и Люк Скайуокър, в другата Лея, като Генерал, ще предвожда огромна борба. Върху съпротивата се оказва сериозен напън и тя ще би трябвало да взима огромни решения, споделя Джон Бойега, чийто воин бе дясна ръка на Рей в първия епизод. " За ролята е належащо доста сърце, каквото Кари несъмнено имаше ".

А по думите на Оскар Айзък, който играе водачът от съпротивата Поу Дамерън, ориста на героинята в прочут смисъл е огледална на тази на Фишър. Лея схваща, че " няма да бъде безконечна " и би трябвало да съобщи мъдростта на собствен правоприемник.
Кари Фишър обаче не би желала прекомерно сантиментални реакции, счита Марк Хамил. " Познавам я задоволително добре, с цел да знам, че тя би желала да се смеем и даже да я взимаме на майтап. Тя беше бунтарка, постоянно цинична и с тъмно възприятие за комизъм. Беше и пъклен занимателна. "

" Междузвездни войни: Последните джедаи " потегля по кината в България на 15 декември. Читателите на " Дневник " пък имат опция да завоюват два билета за галапремиерата му на 13 и още истински награди с новата киноигра, отдадена на кино лентата.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Междузвездни войни: Последните джедаи (7)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР