Принцът и принцесата на Уелс бяха изпратени да поздравят президента

...
Принцът и принцесата на Уелс бяха изпратени да поздравят президента
Коментари Харесай

Кралят и кралицата постилаха червения килим за президента на Южна Корея преди банкета в Бъкингамския дворец

Принцът и принцесата на Уелс бяха изпратени да поздравят президента и първата дама в хотела им във вторник сутринта, след тяхното безшумно идване в Лондон Станстед в понеделник.

След това двете двойки пътуваха дружно до парада на конната армия, където кралят и кралицата ги чакаха.

Военна пищност и тържественост бяха демонстрирани като господин Юн и брачната половинка му бяха топло поздравени от кралската двойка, преди президентът и кралят да инспектират дружно войските.

Изображение: Принцесата на Уелс, Ким Кеон Хи, президентът Юн Сук Йол и принцът на Уелс. Снимка: Изображение на AP: Кралят и президентът инспектират войските

След това кралят, кралицата, Уилям, Кейт и техните посетители пътуваха в шествие с файтони по комерсиалния център, преди да се насладят на частен обяд в Бъкингамския замък.

< p> След това на президента и първата дама ще бъде проведена частна обиколка на експонатите на Кралската сбирка на двореца, които се отнасят до Южна Корея.

Още от Sky News:
Top Gear ще бъде изключен „ за обозримо бъдеще “
Изобличителен отчет подлага на критика полицията за следствието на Никола Бъли

Изображение: Британските и южнокорейските флагове, обрисувани в комерсиалния център за военното шествие. Снимка: AP Изображение: Принцът и принцесата на Уелс пътуват до Бъкингамския замък с вицепремиера на Южна Корея Чу Кюнг-хо. Снимка: AP

Г-н Юн също ще постави венец на гроба на Незнайния боец в Уестминстърското абатство и ще произнесе тирада в Кралската изложба на Уестминстърския замък.

Във вторник вечерта господин Юн и госпожа Ким ще се наслаждения на едно от най-пищните събития на кралското семейство - прием с бяла вратовръзка и тиара в балната зала на двореца.

Изображение: Кралските особи и техните посетители пътуваха по The Mall в файтони Изображение: Уилям и Кейт също ще участват на банкета във вторник вечер

Събитието сигурно има какво да оправдае. По време на априлско посещаване в Съединените щати президентът на Южна Корея, обожател на караоке, извърши американски къс на вечеря в Белия дом след молба на Джо Байдън.

Тази седмица ще включва както сериозен бизнес, по този начин и церемониални действия, защото Обединеното кралство и Южна Корея ще стартират договаряния за ново комерсиално съглашение и ще подпишат дипломатическо съглашение.

Президентът също ще посети Даунинг стрийт 10, с цел да беседва с Риши Сунак, до момента в който брачната половинка му ще бъде хазаин на брачната половинка на министър-председателя, Акшата Мурти.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР