Принц Уилям си докара доста яростни критики в Уелс, където

...
Принц Уилям си докара доста яростни критики в Уелс, където
Коментари Харесай

В Уелс критикуват принц Уилям за подкрепата му към националния отбор на Англия по футбол

Принц Уилям си докара много гневни рецензии в Уелс, където бе на посещаване във вторник като принц на Уелс. Той е упрекван за това, че намерено сподели поддръжката си за националния тим на Англия преди Световното състезание по футбол в Катар. Уилям получи купата принц на Уелс, откакто татко му Чарлз стана крал след гибелта на баба му Елизабета Втора. В Уелс не престават да считат, че тази купа би трябвало да се връчва на уелсец, което не е ставало от 1282 година насам. 

" Разбира се, той може да поддържа който си желае и като президент на Английската футболна федерация е разбираемо, че се среща с футболистите, само че несъмнено схваща и това, че да носи купата принц на Уелс по същото време е напълно несвоевременно ", се възмути в профила си в " Туитър " уелският артист Майкъл Шийн. " Никакво терзание? Никакво възприятие в обстановката? ", добави той. 

" Поддържам Англия от доста дребен, само че съм за националния тим на Уелс по ръгби. Това е моят метод да виждам нещата ", отговори принц Уилям. " Трябва да внимавам, тъй като в случай че спра ненадейно да поддържам Англия и стартира да подкрепям Уелс, това не е правилно и за спорта. Не мога да направя това ", отбрани се Уилям. " Можем единствено да се съгласим за нашето противоречие ", му отговори Елин Джоунс, който е президент на Народното събрание на Уелс. 

Жребият сложи Англия и Уелс в една група на Световното състезание, като другите отбори са Съединени американски щати и Иран. Това е първо присъединяване на Уелс на финали на Мондиал от 1958 година насам. Това е второ посещаване на принц Уилям, откакто получи купата. За разлика от татко си Чарлз през 1969 година, той е декларирал, че не планува грандиозна гала по коронацията му
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР